Turistično Društvo Šmarje, 6274 Šmarje Pri Kopru
info@tdsmarje.si

Izleti

Člani Turističnega društva Šmarje se imamo lepo. Zato se skupaj tudi večkrat kam odpravimo in preživimo dan ob veselem druženju in spoznavanju novih krajev v Sloveniji in drugod. Zbrali smo nekaj utrinkov iz naših izletov, v prihodnosti pa načrtujemo nove izlete in druženja.

Preberite naše utrinke

Briška pravljica v Goriških brdih

Pohod na Triglav

Hrvaška: izlet z ladjico na Goli otok in Sv. Grgur

ČLANI DRUŠTVA V HRIBIH IN NA POHODIH

Člani društva so stopili na najvišji vrh Slovenije in obiskali Triglavska jezera. Na svojih pohodih so tako nastale čudovite slike, ki kažejo različne vrhe naše prelepe Slovenije. Vabljeni tudi na naš hrib nad morjem, kjer diši po morju in hribovskem zraku.

Na vrhu Slovenije

NA VRHU SLOVENIJE

NAD SLOVENSKIM MORJEM – NAŠA ŠAVRINIJA

tRIGLAVSKA JEZERA
TRIGLAVSKA JEZERA 2

IZLET Z LADJICO

Poreč - Rovinj - Limski kanal - (Vrsar) - Poreč

15. junij 2019 – TD Šmarje je ponovno organiziralo junijski izlet, tokrat z barko po obali hrvaške Istre. Avtobus se je ponovno napolnil s pozitivno in zabavno druščino, ki se je odpravila do Poreča od koder nas je barkica zapeljala po limskem kanalu vse do čudovitega Rovinja, ki je ponovno navdušil s svojo strnjeno arhitekturo obmorskega mesta. Simpatična vodička pa je s svojim vodenjem po Rovinju temu mesto dodala še dodatni čar. Posadka na barki je pripravila odlično malico in kosilo ter z glasbo v živo ob povratku v Poreč dvignila razpoloženje in ljudi na barki. Polni vtisov in dobre volje smo se vrnili nazaj v našo slovensko Istro.

Več fotografij si lahko ogledate na naši Facebook strani.